Inget bloggande

Hej, tänkte bara förklara varör jag inte bloggat i sommar :) Min dator gick sönder i början av sommarn, men har äntligen fått den utbytt. Och jag har absolut ingen plats på min telefon är jag brukar blogga från, så jag har inte haft plats att ha bloggappen. That's why!
 
Jag o pappa flyttade charlie till altanen för ett tag sen så där bor han nu, mkt plats att springa på. Men inte trivs han så jättebra där, utan det är bäst inomhus! Så galler vid altandörren får de vara, men ibland har han lyckats rymma in haha. Han kommer bli en glad pojk när han får flytta in igen.
 
Mycket tid med honom har det inte blivit i sommar dock. Jag har oftat bara gett han hö o vatten och klappat lite, sen har han fått vara. Min familj e ofta på altanen så ensam har han ju inte vart. Jag är därför ingen person som kan ha utekanin, det är too much effort att behöva gå ut varje dag och spendera timmar med dom ;) Jag blir trött av att umgås städigt med dom efter några minuter, det e mkt enklare att ha honom i mitt rum för då kan jag klappa när som helst o han kommer o hälsar ofta o jag pratar med honom osv. Ständigt umgänge helt enkelt, till skillnad från utomhus.
 
Kram!!